Mtb clinic2021-04-20T11:34:10+01:00

Mtb clinic

 Op elke locatie kunnen wij mtb clinics voor jouw groep verzorgen. Van beginnend tot (ver)gevorderd niveau, belangrijk is dat het niveau van de groep aardig overeen komt. We onderscheiden 3 niveau’s, basic, medium en advanced. Gemeenschappelijke deler van alle groepen is lol, beleving, leren en veilig.

Niveau

Vooraf hebben we contact over het niveau, het doel van de clinic en de locatie. Van basic tot niveau advanced, iedereen kan zijn ‘riding skills’ (balans-sturen) nog verder verbeteren. Voor de basic groep staan we wat langer stil bij het remmen, het schakelen, houding op de fiets en balans. De groepen medium en advanced krijgen wat andere uitdagingen voor de kiezen. Het verbeteren van riding skills op hogere snelheid, slippend sturen, trucs / jumps er is van alles mogelijk. Natuurlijk gaan we met alle groepen ook een trail rijden en genieten van het Nederlandse groen, de fysiek komt ook goed aan bod.

Eigen fiets / Mtb huur

Indien gewenst dan kunnen we mtb’s voor jullie huren, deze staan dan klaar bij het start punt. Vraag ons naar de mogelijkheden op welke locatie dat kan. Indicatie huurprijs is €30, – / €40,- per dag. Kom je met je eigen mtb check dan nog even vooraf of alles goed werkt, remmen, schakelen en afstelling zadelhoogte. Bij aanvang van de clinic staan we hier ook nog even bij stil.

Groepsgrootte

Minimaal 6 personen en maximaal 10 personen groot. Indien de groep groter is dan 10 personen dan maken wij twee groepen. Je kan een clinic boeken voor een halve dag (09:00 – 12:00 uur) en voor een hele dag (09:00 – 15:00 uur). Inclusief instructie en begeleiding, kop koffie/thee bij aankomst, banaan voor onderweg. Exclusief: voeding onderweg. Helm verplicht.

Kosten:

  • Halve dag:
    €40,– per persoon
  • Hele dag:
    €65,00 per persoon

“Bij SporthotelNL snappen ze meteen wat wij zoeken,
de hele setting ademt sport”

“Erg tevreden over het arrangement, veel geleerd, grenzen verlegd en goede chemie tussen de trainer en de groep (wielerarrangement 2019)”

“Top locatie met top mensen die er alles aan doen om je een onvergetelijke tijd te geven (mtb clinic zomer 2020)”

“Wat een machtige ervaring, mix van topsport / gezellige sfeer bij Sporthotel.nl
is mij altijd bijgebleven (triatlon weekend voorjaar 2019)”

Extra’s

Wil je meer dan alleen een goed en sportief verblijf? Bijvoorbeeld je fietsskills ontwikkelen? Eens een keer echt de tijd nemen voor jezelf en met een coach te kijken waar je nu staat? Of gewoon zin in extra adventure in de vorm van een volledig arrangement? Kijk dan eens op onderstaand aanbod.

Bekijk de Locaties

Arrangementen

Bekijk ons
aanbod

Ga naar de bovenkant