Hotel Ruimzicht in Zeddam

Sfeervol 3 ster hotel in de Achterhoek. De eigenaren, het is een familie hotel, zijn zeer betrokken, flexibel en gastvrij. Je voelt je hier als sporter direct thuis en het zal je aan niks te kort komen. De kamers zijn ruim van opzet, beschikken elk over een flatscreen tv en zijn recent gerenoveerd. Na je tocht kan je heerlijk ontspannen op een van de terassen van het hotel. De lokale referenties van brasserie Ruimzicht zijn heel positief, heel smakelijk, gevarieerd én ruime porties. Nou een betere aanbeveling kan je niet krijgen. Hotel Ruimzicht krijgt een 9.1 als klant beoordeling.

Half pension

  • Ontbijt

  • Diner

Ligging

Ruimzicht is een sfeervol hotel in een prachtig stukje Gelderland (De Achterhoek). Ruimzicht ligt aan de bosrand van Zeddam, een unieke locatie om jouw sportieve weekend te houden. Met één van de mooiste mtb routes van Nederland direct om de hoek. Met leuke klimmen voor de racefietser in Montferland en net over grens in Duitsland. Met een prachtig bos voor eindeloos wandelen of hardlopen in een rustige omgeving.

Omgeving

Montferland in de Achterhoek is een walhalla voor de actieve buiten sporter. Er ligt een prachtige mtb-route op nog geen km van het hotel. De fietser op de weg kan zijn lol op met de hoogteverschillen van het Montferland op de Muur van Zeddam, de Peeskesweg en de Eltenberg, net over de grens in Duitsland. Wandelen, hardlopen, trailrunnen is prachtig in het Zeddammer Bosch, gebied is in beheer van Natuurmonumenten Nederland. Ontspannen en genieten na je inspanning kan uitstekend op het terras of in het gezellige centrum van Zeddam, of wat verder weg in Arnhem (20 auto minuten).

Faciliteiten

Er is een brasserie voor het ontbijt en het diner, een hotelbar en twee grote terassen. Voldoende plek en keus dus voor ontspanning en een drankje na je inspanning. Natuurlijk is er een afgesloten fietsenstalling want daar selecteren wij op. Tip: er is ook een was service, erg praktisch voor ons sporters.

  • Bike hugging plek

  • Afgesloten fietsenstalling

  • BarLounge

  • Schoenenrek

  • Fruitbar

  • Chill corner

Routes – sporten

Het Montferland is een 5 ster gebied als het gaat om buiten sporten in Nederland.  Alle sporten kan je direct doen vanuit het hotel of op hooguit 4 km afstand (open water zwemmen). Wij geven je vast een mooie selectie van routes en locaties. Na boeking ontvang je het volledige 8 route pakket, 2 routes per discipline mtb-en – fietsen – gravellen – hardlopen.  Dé reden naast de service en faciliteiten om bij ons te boeken.

Wens je meer routes van een bepaalde sport of heb je advies nodig? Neem dan gerust contact op, er is nog veel meer….

MTB-er

Afstand van hotel: 500m
Lengte: 26km
Hoogteverschil: 447hm
Naam: Zeddam

Route voor Mtb-en in Zeddam

Wielrennen

Afstand van hotel: ter plekke
Lengte: 47km
Hoogteverschil: 222hm
Naam: Montferlands mooiste

Route voor Wielrennen in Montferlands mooiste

Gravellen
Gravel juweel van Nederland, wat dacht je van de Montferland grensroute en de Tour de Zwarte Cross

Hardlopen
Uitstekend gebied voor hardlopen en trailrunnen. Voldoende paden door het bos voor een vlakke loop (Zeddammer Bosch) of wat meer klimmen en dalen (Bergherbos). Direct westelijk en ten zuidwesten van Hotel Ruimzicht.

Open water zwemmen
Locatie Stroombroek op 4 km van het hotel. Recreatieplas naast Landal Greenparks, ook toegankelijk voor niet Landal gasten. Toegang is gratis, indien je met de auto komt betaal je parkeergeld.

Zwembad 
Laco zwembad in ‘s-Heerenberg op 2.5 km van het hotel. Los bezoek kost €6,75 per persoon.

Prijslijst Sporthotel

Hotel Ruimzicht in Zeddam Prijs
2-persoonskamer € 81,00 per persoon per nacht / half pension
1-persoonskamer € 90,00 per persoon per nacht / half pension

Bekijk hier Hotel Ruimzicht in Zeddam

Bekijk ons
aanbod